Scholenactie Hart voor Maud van start

op .

Speciaal voor alle scholen in Zwolle en omgeving hebben wij de spaaractie ‘Hart voor Maud’ ontwikkeld. Dit is een spaarpot in de vorm van een hart, die kinderen zelf in elkaar kunnen knutselen. De kinderen kunnen de spaarpot zelf opleuken met bijvoorbeeld kleuren en glimmers.De actie loopt van 25 mei tot en met 9 juni 2012.

Spaarhartjes
Het doel? Kinderen aanmoedigen om mee te sparen voor het goede doel: Maud voor Leven. Drukkerij Coenradi uit Zwolle sponsort het drukken van de speciale spaarhartjes. Daarom zijn de knutselhartjes voor alle aangemelde leerlingen gratis te verkrijgen.

Doe mee!
Wilt u met uw school ook meedoen met deze actie? Dat kan! Wij horen het graag. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zodra wij uw bevestiging hebben ontvangen, met daarbij het aantal deelnemende leerlingen, ontvangt u van ons het juiste aantal knutselplaten van de spaarhartjes met daarbij de uitleg van de spaaractie. Hier leest u meer informatie over de actie "Hart voor Maud". Ook na 16 juni kunt u deze actie opzetten. U komt alleen niet meer in voor de prijs.

Leuke prijs

De totale opbrengst kunt u vervolgens doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij vooral de opbrengst van de klas die het meeste geld heeft opgehaald. Deze leerlingen komen in aanmerking voor een geweldige prijs! De scouting Jan LijddInggroep Zwolle biedt een leuke middag aan voor kinderen vanaf 3 jaar. Wij verloten deze prijs onder deelnemers. Op 16 juni aanstaande maken wij de winnaars bekend.